29 Temmuz 2011 Cuma

BÖBREK TAŞINI ERİTEN SU (2)

Böbrek taşını eriten su yazısını yazdıktan sonra Türkiyenin çeşitli yerlerinden mesaj göndererek yardım isteyenlere Allah rızası için ilgi gösteriyorum.

21 Temmuz 2011 Perşembe

SAĞLIK ŞEHRİ KIRIKKALE

Kırıkkale'ye Ankara'dan geliyorsanız,Elmadağ'a kadar sadece Lalahan'da köprülü kavşak inşaatından dolayı bir çalışma var.Trafik orda biraz yavaşlıyor.Elmadağ'dan sonrası büyük ölçüde yeni güzergahdan oluşuyor.Gazdan ayağınızı çekip kayadibi köyüne kadar iniyorsunuz.

9 Temmuz 2011 Cumartesi

MİLLETVEKİLLERİMİZİ KUTLUYORUM

Kırıkkale Milletvekilimizden Prof.Dr.Beşir Atalay,61.Hükümette Başbakan yardımcılığı görevine getirildi.Oğuz Kaan Köksal,T.B.M.M.Milli Savunma komisyonu başkanlığına seçildi.Ramazan Can ise T.B.M.M.Akparti grup yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Her üç vekilimizinde hükümet ve meclis'te önemli görevlere gelmeleri,ülkemize ve Kırıkkalemize hizmet noktasında beklentilerimizi ve ümitlerimizi artırmıştır.
Gururlu ve sevinçli olduğumu ifade etmeliyim.
Üç güzel şahsiyetide kutluyorum,başarılarının devamını diliyorum.

KALE MEDYA

Ercihan Çakmak,İl gazetesinde çalışmaya başladığında tanıştığım bir kardeşim.
İşimiz gereği gazetelerle ilgilendiğimiz için,zaman zaman bir araya gelerek sohbet ettiğim bir güzel insan.
Gazeteciliği severek yaptığını her hali ile gösteren biri.

2 Temmuz 2011 Cumartesi

ERGÜN TEKİN'İ KUTLUYORUM

Zafer vakfı kurucu üyelerinden,MHP eski il başkanı,MHP eski Kırıkkale milletvekili adayı,eski Kırıkkalespor başkanı,şehrimizin ve ülkemizin tanınmış saygıdeğer işadamlarından Ergün Tekin kardeşimin,Türkiye Futbol federasyonu yönetim kurulu üyesi olmasını canı gönülden tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum.

EMNİYET BİNASI FAKÜLTEYE

2007 İlkbaharın sonları,yaz'ın başıydı galiba.
Günlerden Cuma.
Hemşehrimiz İzmir Valisi Oğuz Kaan Köksal'ın Emniyet Genel müdürlüğüne atandığını öğrenmiştik.

23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM ANKETİNDE 3.OLDUK

23 HAZİRAN 2019 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ: Hata payı içinde KONTAK ARAŞTIRMA Anketi: CHP Ekrem İMAMOĞLU.     %53....