14 Temmuz 2017 Cuma

ASLAN KUZEY KUTBUNDA DONDU!


Bir hafta sonra İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçında buzlarını eritir,rakibini çözerek üçlük dörtlük yapıp turu geçer diye ümit ediyorum.
Galatasaray ligi 4.sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi maçlarına 2.öneleme oynayarak katılma hakkı kazanmıştı.
Rakibi geçen sezon İsveç 1.Ligine çıkarak ligi 8.sırada bitiren,İsveç kupasını alarak tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılan Östersuds takımı.
Onların ligi devam ediyor.Şu anda 14 maçın sonunda 3.sırada.
Galatasaray'ın ise bu sezon ilk maçı.
Form bakımından rakibin önde olduğunu söyleyebiliriz ama Galatasaray bireysel oyuncu yetenekleri bakımından rakibinden katbekat üstün.
Kuralar çekildiğinde rakip futbolcular Galatasaray'ın eski halinde olduğunu zannederek heyecanlanmışlardı.
Maçı kanal D yayınlıyor.Spikerin söylediğine göre stadda resmi rakamlara göre 5413 seyirci var.Bunun 500 civarında olanı Türk'lerden oluşuyor.Havanın soğuk olduğunu İgor Tudor'un kapşonundan anlıyoruz.Hava kararmadığı için maç aydınlık havada oynanıyor.
Galatasaray maça kalede Muslera,sağbekde Linnes,solbekde Carol,stoperde Ahmet Çalık ile yeni transfer Maykon ile başladı.Önliberoda Tolga,yanında Selçuk,sağaçıkta Yasin,solaçıkta Rodrigez,forvette yeni trasfer Gomis ile Sinan oynadı.
Diziliş 4-4-2 ön solda Sinan sağda Gomis görülüyor.
Rakip ilk yarım saat neredeyse topu Galatasaray'lı futbolculara göstermedi.Sürekli Carol'ün tarafından geldiler,gol pozisyonu olmadı ama etkili oldular.Selçuk ile Tolga'nın 30.dakikada yer değiştirmeleri ile Galatasaray biraz daha topa sahip gibi görünsede pozisyon üretemedi.İlk yarıdaki tek pozisyonumuz Selçuk'un kaleyi tam karşıdan gören 28-30 metre mesafeden attığı frikiğin kaleci tarafından kornere çelinmesi.
İkinci yarıya aynı takımla çıkıyoruz ancak Selçuk geriye gelip Maykon ve Ahmet ile üçlü savunma şeklinde oynuyor.Takım 3-5-2 gibi oynamaya çalışıyor.Tolga önde verimli değil.Carol ile Rodrigez solda,Yasin ile Linnes sağda birbirlerine yakın oynayarak kendilerini kilitliyorlar.Gomis'e top gelmiyor,Sinan ise hiçbirşey oynamıyor.Bana göre yeri yanlış.
68.dakikada rakip kolayca gelip golünü atıyor.Ahmet ile Maykon hiçbirşey yapamıyor.
72.dakikada Gomis yerini Eren'e bırakıyor.Onunda fizik olarak hazır olmadığı her halinden belli.
Tudor'un oyunu okuyamadığını 87.dakikada Sinan'ın yerine Emrah'ı almasıyla anlıyoruz.
4 dakikalık uzatmalar oynanırken rakip kontra ile ikinci golü bularak rövanş için iyice umutlanıyor.
Takımda Snayder olsaydı boyle olurmuydu?Kesinlikle olmazdı.
Galatasaray malesef iyi yönetilmiyor,yazık çok yazık.

Hiç yorum yok:

23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM ANKETİNDE 3.OLDUK

23 HAZİRAN 2019 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ: Hata payı içinde KONTAK ARAŞTIRMA Anketi: CHP Ekrem İMAMOĞLU.     %53....