5 Kasım 2011 Cumartesi

MEGA CİTY KONUTLARI YÜKSELİYOR

Başkentimiz Ankara'nın hemen yanıbaşında,43 ilin geçiş noktası olan ikiyüz bin nüfuslu,gelişen ve güzelleşen Kırıkkale'de ilk defa rezidans kalitesinde bir site yapılıyor.
 MEGA CİTY KONUTLARI.


Kırıkkale'nin gelişen yerleşim yeri,Kayseri yolu kenarında,Polis meslek yüksekokulu karşısında 6700 m2 alan üzerinde,onar katlı üç blok olarak projelendirilen site inşaatında,şu anda A blok kaba inşaatı bitmek üzere,son katın betonu atılıyor.
C blokda yükselmeye başladı.
Kısa sürede B blokunda temeli atılacak.
Zemin şehir merkezine oranla depreme daha dayanıklı.
İnşaatta C30 köprü betonu kullanılıyor.
Site'yi yapan Mega mühendislik firması,kalite ve işçiliğe özel itina gösteriyor.
Ahşap görünümlü PVC anlaşması FIRATPEN bayisi ALP ALİMİNYUM ile yapıldı.
İç kapılar,mutfak dolapları,vestiyer,yüklük,giyinme odası,banyo dolapları mobilya ve aksesuar anlaşması,YILMAZER MOBİLYA-HACI YILMAZER ile yapıldı.
Camlar SİNERJİ CAM olacak şekilde anlaşması yapıldı.
Elektrik aksamını AKSE ELEKTRİK yapıyor.Her odada uydu Tv,İnternet bağlantısı mevcut.Koridorlarda LED ışıklandırma sistemi olacak.Son teknoloji ürünü görüntülü iletişim sistemleri siparişi verildi.
A blokun çatısı tamamlandıktan hemen sonra örnek daire yapılacak.
190 m2 3+1,223 m2 4+1 ve 440 m2 dubleks dairelerin olacağı,500 m2 kapalı alanda 230 m2 yarı olimpik yüzme havuzu,bayan ve erkek ayrı ayrı olmak üzere iki adet fitnes salonu,sauna,önünde çocuk havuzu olan kreş,site bahçesinde 250 m2 kameriye,voleybol-basketbol sahası,her dairenin otosunu alacak büyüklükte kapalı garaj,bisiklet yolu,güvenlik kameralı site girişi ile çocuk oyun alanı,alışveriş merkezi bulunan MEGA CİTY KONUTLARI tam bir yaşam alanı.
Tamamlandığında  prim yapacak,yüksek kira getirecek olan sitede yerinizi almanızı öneririm.
Hayallerinizi ertelemeyin.

1 yorum:

Mehmet ŞİMŞEK dedi ki...

Abdullah Varankaya firmasıyla,Avrupa duvar kağıdı ve Laminat parke anlaşması yapıldı.
A Blok'da Elektrikçiler kablo çekme çalışmaları yapıyorlar,sucular boruların geçeceği yerleri kırdılar.Havaların ısınmasıyla birlikte 3+1 ve 4+1 olmak üzere iki adet ÖRNEK DAİRE yapımına hemen başlanacak.

23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM ANKETİNDE 3.OLDUK

23 HAZİRAN 2019 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ: Hata payı içinde KONTAK ARAŞTIRMA Anketi: CHP Ekrem İMAMOĞLU.     %53....