4 Ağustos 2010 Çarşamba

ÜLKEMİZİ BAŞKALARI YÖNETİYOR

DYP Kırıkkale Milletvekili Avukat Sadık Avundukluoğlu TBMM Faili meçhul cinayetleri araştırma komisyonu başkanlığı görevinde güzel çalışmalar yapmıştı.

Komisyonun görev süresinde,üyeleriyle birlikte il,ilçe,cezaevi,emniyet,jandarma ziyaretleri yaptıkları,birçok kişiyi komisyona davet edip dinlediklerini medyadan takip etmiştik.
Neticede komisyon kalınca bir rapor hazırlayıp TBMM başkanlığına sundu.
Meclis başkanı galiba Hüsamettin Cindoruk'tu.
Aradan biraz zaman geçti,rapor genel kurulun gündemine gelipde bir türlü konuşulmadı.
Sadık bey baktı olacak gibi değil,bir gazeteye röpörtaj verdi,biraz açık biraz kapalı cinayetler hakkında kamuoyuna bilgiler verdi.
Sonra birkaç defa daha kamuoyunu bilgilendirip,devleti ve meclisi harakete geçirmeye çalıştı ama nafile,sonra pes edip sustu veya susturuldu.
Birgün Kırıkkale belediye başkanı Cemalettin Akdoğan ile görüşmek için gittiğimde,Sadık beyle karşılaştım,yanına oturdum.
Hal hatırdan sonra,Sadık abi dedim,Komisyon başkanı olarak çok güzel bir çalışma yaptınız,meclise sundun,sonra medyaya konuştun,birşey çıkmadı ve sustun,sen cesur adamsın niye böyle oldu deyince.
Kulağıma eğildi,gayet yavaş bir sesle;
Memetciğim dedi ülkemizi Türkler yönetmiyor,başkaları yönetiyor!

Hiç yorum yok:

23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM ANKETİNDE 3.OLDUK

23 HAZİRAN 2019 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ: Hata payı içinde KONTAK ARAŞTIRMA Anketi: CHP Ekrem İMAMOĞLU.     %53....