21 Ekim 2011 Cuma

MİLLİ DUYGU

Bitlis-Güroymak'ta yola konulan mayının patlaması sonucu toplam dokuz polis ve vatandaşımızı teröre şehit verdiğimizin hemen ertesi günü,Hakkari-Çukurca'daki çatışmalarda 24 askerimizi şehit verince,bütün millet şoka girdi.

Öfkemiz kabardı,üzüntüden neredeyse ağlamayan kalmadı,taş yürekliler hariç,zaten onlar ana-babalarınada ağlamazlarya.
Ama yinede basiretli halkımız,yakıp-yıkmadı.
Bağrına taş bastı.
Öfkesini duaya çevirdi.
Dün ülke genelinde teröre lanet yürüyüşleri vardı.
Metanetli,vakurlu,dik.
Ülkemizi kana bulamak isteyen iç-dış tüm mihraklara karşı,adeta bizi yıkamazsınız,kardeşliğimizi bozamazsınız,birbirimize düşüremezsiniz diye haykırdılar.
Kırıkkale'dede yapıldı bu yürüyüşler.
Baktım liseli kızlı erkekli gençler ellerinde bayraklarla,şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı ile caddeleri turluyorlar.
Bir organize varmıydı bilmiyorum.
Grup grup şehir merkezindeki her caddede yürüyüş olduğuna göre,merkezi bir organizeden ziyade gençlerin öfkelerini dışa vurmaları olarak görülebilir.
Üçü çocuk beşi polis dokuz şehit verdiğimiz,Bitlis-Güroymak halkıda teröre tepki olarak ev ve işyerlerini türk bayraklarıyla donatmışlar.
Real Madrit'te oynayan Mesut Özil,Hamit Altıntop ve Nuri Şahin kardeşlerimizde,bu haftaki maça siyah kurdela ile çıkacaklarmış.
Görüyormusunuz bu asil milletin evlatlarının milli duygularını.
Yel kayadan bir şey koparamaz.

Hiç yorum yok:

23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM ANKETİNDE 3.OLDUK

23 HAZİRAN 2019 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ: Hata payı içinde KONTAK ARAŞTIRMA Anketi: CHP Ekrem İMAMOĞLU.     %53....