6 Eylül 2011 Salı

KIRIKKALE MEGACİTY KONUTLARI

Kırıkkale Polis meslek yüksekokulu'nun karşısında yükselen inşaat Megacity konutları.
www.megacity.com.tr adresinde bütün ayrıntıları bulunuyor.
Satış müdürü olarak site hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum.

Sitemiz 6700 m2 arsa üzerinde,onar katlı üç blok(A-B-C)halinde inşa ediliyor.
Şu anda A blok'un 8.katının beton kalıpları çakılıyor,C blokunda hafriyatı yapıldı temeli atılmaya hazır hale getirildi.
İnşaatta C30 köprü betonu kullanılıyor.
Sitenin tamamının 24 ayda bitirilmesi hedefleniyor.
İnşaatı Mega mühendislik limited şirketi yapıyor.
Kırıkkale Anadolu öğretmen lisesi ile yurt binasını,Kırıkkale fen lisesi ile yurt binasını,Kırıkkale Lisesi ek binasını,Kırıkkale Mini kalpler ana okulu binasını,Kırıkkale Yahşihan hükümet konağı binasını inşa eden firmamız,Kırıkkale Osmangazi mahallesinde lüx villalar,Kırıkkale Çalılıöz ve Hüseyin Kahya mahallelerinde lüx konutlar inşa edip teslim etmiş olup,halen Kırşehirde 24 derslikli okul,Kırşehir-Kaman hükümet konağı,Kırıkkale Rehabilitasyon merkezi ile Kırıkkale 17 Ağustos lisesi güçlendirme inşaatlarının yapımını devam ettirmektedir.
A ve B bloklarda brüt 190 m2,net 165 m2 olan 3+1 daireler ile brüt 214 m2,net 190 m2 4+1 daireler bulunuyor.Her katta iki adet 3+1 ve iki adette 4+1 olmak üzere dört daire var.
A ve B blokların son katlarında(10.kat)brüt 440 m2,net 378.21 m2 dubleks daireler bulunuyor.
C blokta ise brüt 223 m2,net 192 m2 4+1 konutlar inşa ediliyor.
C blokun son katındada(10.kat)brüt 328.50 m2,net 313.81 m2 dubleks daire var.
Site içerisinde;Yaya ve bisiklet yolları,açık ve kapalı otopark,voleybol ve basketbol sahası,peyzaj düzenlemesi yapılmış bahçe ile 250 m2 üstü kapalı kameriye,500 m2 kapalı alanda 230 m2 yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,sauna ve kadın-erkek ayrı olmak üzere fitnes salonları,kreş,çocuk yüzme havuzu,site etrafında güvenlik duvarları bulunmaktadır.
Ayrıca kesintisiz elektrik sağlayacak kapasitede jeneratörler,kesintisiz su sağlayacak depo ile hidrofor sistemleri,24 saat kapalı devre kamera izleme sistemi,merkezi televizyon uydu sistemi bulunmaktadır.
Isıtma,merkezi doğalgaz sistemi olup,dairelerde sıcak su şofbeni bulunmaktadır.
Temelden çatıya kadar,ses,ısı ve su yalıtımları uygulanmaktadır.
Bina dış cepheleri 5 cm.kalınlığında EPS malzeme ile mantolama yapılıp silikon esaslı grenli akrilik boya ile boyanacaktır.
Daire giriş kapıları;Ahşap görünümlü özel dizayn çelik kapı,pencereler;ses ve ısı yalıtımlı çift camlı ahşap desenli plastik doğrama olacaktır.
İç kapılar;Ahşap görünümlü akrilik kaplama mobilya,bütün duvarlarda alçı sıva üzeri su bazlı saten boya uygulaması yapılacak,ıslak zeminlerde 1.sınıf seramik veya granit seramik yer kaplaması yapılacaktır.
Salon, oda,antre,koridor ve hol zemin kaplamaları;Timberland yüzeyli laminat parke olacaktır.
Banyo,mutfak dolapları,vestiyer ve giyinme dolaplarında akrilik veya lake kaplama dolap ve tezgahlar kullanılacaktır.
Binada yangın sistemleri bulunacak,ıslak hacimlerde ve tesisat uygulamalarında vitrifiye ve armatürler 1.sınıf kullanılacaktır.
Evye ve davlunbaz montajlı olacak,mutfaklarda evye sifonlarına çöp öğütücü monte edilecektir.
Banyolarda 1.sınıf duşakabinler bulunacaktır.
Pis su tesisatında,3.2 mm.lik ses yalıtımlı atıksu ekstra PPRC esaslı tesisat boruları kullanılacaktır.
Eletrik sistemlerinde,dekoratif anahtar ve prizler,jeneratör bataryalı güvenlik aydınlatması,paratoner sistemi ile temelden topraklama tesisatı kurulacaktır.
A ve B bloklarda iki adet,C blokta ise bir adet havalandırmalı,güvenlik alarmlı ve ses bağlantılı yolcu asansörleri bulunacaktır.
Megacity konutlarının bu özellikleri dikkat çekici bulunduğundan,ülkemizin önde gelen inşaat dergileri ile konut internet siteleri ve ulusal-yerel basında fazlasıyla yer almaktadır.
m2 satış fiyatları ortalama 1.000 TL.civarında bulunmakta olup faizsiz olarak megafinans sistemi ile 24 aya kadar taksitlendirilmektedir.
Tapular hazır olup,Türkiye Finans katılım bankası Kırıkkale şubesi ile Mega mühendislik arasında yapılan özel anlaşma gereğince 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunulmaktadır.
Oranlar piyasanın çok çok altında olup,36 aya kadar %0.35,48 aya kadar %0.47,60 aya kadar %0.59,72 aya kadar %0.66,84 aya kadar %0.74,120 aya kadarda %0.80 olarak uygulanmaktadır.
Kırıkkalede ilk defa hayata geçirilecek olan projemiz,huzur ve güven içerisinde bir hayat sunmaktadır.
Örnek daire çalışmaları başlamış olup,bittiğinde kamuoyuna duyurulacaktır.
Müstesna komşularınıza kavuşmanız dileğiyle sizleride bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM ANKETİNDE 3.OLDUK

23 HAZİRAN 2019 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ: Hata payı içinde KONTAK ARAŞTIRMA Anketi: CHP Ekrem İMAMOĞLU.     %53....